Caberg Maastricht
08:00 - 18:00 Ma - Zo
Contact
+31636526202

Over Quickclean

Schoonmaakbedrijf Quickclean blinkt uit in schoonmaken! Secuur, professioneel en verzorgen met passie en aandacht schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven en particulieren.

Ik hou ervan wanneer het overal schoon is.

Quickclean is een allround schoonmaakservice voor particulieren en bedrijven. Ik bied mijn service aan bedrijf en omgeving in verschillende sectoren. Van appartementen tot kantoorpanden. Tevens zit u niet meteen vast aan een vast contract zoals bij de meeste schoonmaakbedrijven. U kunt onze diensten opzeggen zonder kosten wanneer u dat wilt. Voor eenmalige klussen bent u bij mij ook aan het juiste adres. 

Bij mij bent u verzekerd van schoonmaakhulp van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Mijn Missie

Quickclean Schoonmaakbedrijf heeft als missie de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen en een prettige en langdurige klantenrelatie op te bouwen door een heldere communicatie en een aanpak op maat.

Mijn Visie

Ik zorg voor een schone, representatieve en veilige omgeving die aan een vast kwaliteitsniveau beantwoordt.Dit vind ik belangrijk. Duidelijke afspraken

Quickclean maakt duidelijke afspraken met u op basis van uw wensen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. En afspraak is afspraak, zo simpel is het!

Heldere communicatie

Ik ben telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen en spoedopdrachten. U kunt met al uw vragen bij mij terecht. Ik luister en denk in oplossingen.

Gemotiveerd

Quickclean werkt constant aan een om gemotiveerd en gepassioneerd te blijven dit zorgt voor krachtige teamverbanden. 

Kwaliteit staan voorop

Bij Quickclean Schoonmaakbedrijf staan kwaliteit en service te allen tijde voorop. Als schoonmaakbedrijf houd ik graag rekening met uw wensen en pas ik schoonmaakwerkzaamheden daarop aan.

Ik komen altijd mijn afspraak na, denk met u mee over de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden en zorg voor een prettig contact met u als klant. 

Kwaliteit staat bij Quickclean Schoonmaakbedrijf hoog  in de prioriteit Ik werk bijvoorbeeld zoveel mogelijk met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Daarnaast probeer ik altijd te voldoen aan al uw wensen. Door het gebruik van een professionele stoomreiniger zijn er geen chemische middelen nodig. Dit maakt schoonmaken milieuvriendelijk en 99.9% bacterievrij.