Caberg Maastricht
08:00 - 18:00 Ma - Zo
Contact
+31636526202

Schoonmaak artikelen


FAYON SCHOONMAAKGROOTHANDEL MET 15.000 SCHOONMAAKARTIKELEN 

Als u op zoek bent naar een groothandel schoonmaakartikelen neem dan een kijkje in onze webshop. Ons aanbod professionele schoonmaakmiddelenreinigingsmiddelendisposables en hygiëne producten bestaan wel uit zo’n 15.000+ unieke producten. Keuze genoeg en gemakkelijk te vinden door onze product filter. Fayon schoonmaakgroothandel in Alphen aan de Rijn is bekend om zijn klantvriendelijkheid, kwaliteit, Lage bezorgkosten, betrouwbare snel levering en advies op het gebied van schoonmaak, reiniging, vloerenkeuken en onderhoudsartikelen. Wij verkopen alles wat u nodig heeft voor de perfecte professionele schoonmaak.

PROFESSIONELE SCHOONMAAK MATERIAAL VINDT U BIJ GROOTHANDEL FAYON

Wij zijn trots dat wij al jaren lang de groothandel voor de schoonmaakprofessional zijn. Wij werken nauw samen met bekende merken als Taski, Jontec 300 en Suma van Diversey. Tijdbesparende schoonmaakproducten, daar staan wij om bekend zo introduceerde wij het Zwitserse merk Pramol en innovatieve merk Cleanstar in Nederland,  beide (slimme producten) die continue worden aangescherpt volgens de nieuwste schoonmaak technologie. Voor ons hygiënepapier en handdoekpapier kiezen wij betrouwbare spelers zoalsTork, Katrin en Euro products. U vindt bij ons van microvezeldoek, werkwagen, vloerreinigerinterieurreiniger, allesreiniger, sanitairreiniger tot en met producten voor de industriële reiniging. Bent u op zoek naar een schoonmaakmachine? Kijk eens rond in onze shop, daar vindt u o.a. machines van Nilfisk, Numatic, Karcher en ICE. Vragen? Wij helpen u graag!
 

UW ADVISEUR STAAT VOOR U KLAAR

Schoonmaakgroothandel Fayon heeft een professioneel team adviseurs die u alles kunnen vertellen over professionele schoonmaakmiddelen, bedrijfshygiëne, gevelreiniging, verontreiniging in productieprocessen, schoonmaken in de zorg, hygiëne in sportscholen, schoonmaak valkuilen in de horeca, houten vloer schoonmaken, persoonlijke beschermingdesinfectie, de industriële schoonmaak en HACCP in de voedingsindustrie. Door ons ruime aanbod schoonmaakartikelen en expertise weten wij precies welke schoonmaakmiddel u nodig heeft! Staat u in ons systeem dan is online bestellen gemakkelijk, snel en voordelig door onze lage bezorgkosten en snelle levering. 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *