Caberg Maastricht
08:00 - 18:00 Ma - Zo
Contact
+31636526202

Ecologische Schoonmaaktips


Groene schoonmaakmiddelen zijn goed voor jou en jouw omgeving. Vergeet niet om voor uw bedrijf schoonmaakmethoden te gebruiken die veilig zijn voor uw werknemers en het milieu. Hieronder heeft Quickclean een aantal methoden voor u uitgewerkt.

Gebruik schoonmaakmiddelen die goed zijn voor het milieu
Chemicaliën in traditionele schoonmaakartikelen zijn schadelijk, dat is inmiddels genoegzaam bekend. Deze kunnen bijvoorbeeld huidproblemen of longklachten veroorzaken. Ga dus op zoek naar groene producten die ecovriendelijk zijn gelabeld. Groene schoonmaakmiddelen hoeven niet duurder te zijn dan traditionele middelen dus daar hoeft het probleem niet te liggen. Het is vaak een kwestie van switchen naar het juiste middel, daarna gaat het bestelproces vanzelf.

Additionele groene producten
Buiten de reguliere milieuvriendelijke schoonmaakartikelen zijn er ook de additionele producten zoals handzeep, wc-papier, toiletverfrissers en handdoekjes. Probeer voor deze producten groene oplossingen te gebruiken. Dit is beter voor zowel het milieu als de gezondheid van mensen.

Schoonmaakazijn
Schoonmaakazijn is een prima alternatief om sanitair, koffiezetapparaten en ovens schoon te krijgen. Het is minder agressief maar heeft wel als nadeel dat het langer moet inwerken. Echter, wil je milieuvriendelijk schoonmaken dan moet dat geen probleem zijn.

Citroensap
Citroensap kun je gebruiken als milieuvriendelijk ontsmettingsmiddel en gemengd met water kun je er heel veel mee schoonmaken. Eigenlijk is de werking een beetje hetzelfde als bij schoonmaakazijn. Bovendien geeft citroensap een heerlijke frisse geur. Het is niet voor niets dat veel schoonmaakmiddelen naar citroen of limoen ruiken!

Afval scheiden
Het scheiden van afval als plastic, papier en folie is belangrijk voor het milieu. Probeer dit als bedrijf zoveel mogelijk te doen. U draagt op die manier het milieu een warm hart toe. Voor meer informatie over milieuvriendelijk schoonmaken kunt u zich wenden tot Quickclean Maastricht. Zij hebben jarenlange ervaring met deze manier van werken en kan u een goed advies geven.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *