Caberg Maastricht
08:00 - 18:00 Ma - Zo
Contact
+31636526202

Wat Quickclean doet


Kwaliteit staan voorop

Bij Quickclean Schoonmaakbedrijf staan kwaliteit en service te allen tijde voorop. Als schoonmaakbedrijf houd ik graag rekening met uw wensen en pas ik schoonmaakwerkzaamheden daarop aan.

Ik komen altijd mijn afspraak na, denk met u mee over de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden en zorg voor een prettig contact met u als klant. 

Kwaliteit staat bij Quikclean Schoonmaakbedrijf hoog  in de prioriteit Ik werk bijvoorbeeld zoveel mogelijk met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Daarnaast probeer ik altijd te voldoen aan al uw wensen. Door het gebruik van een professionele stoomreiniger zijn er geen chemische middelen nodig. Dit maakt schoonmaken milieuvriendelijk en 99.9% bacterievrij. 

Mijn Diensten

  • Onderhoud -Reiniging
  • Stoomreiniging
  • Raambewassing
  • Hoogwerk (rappel)

Mijn Service

Ik hecht veel waarde aan betrouwbaarheid. Immers u wilt een schoonmaakbedrijf die zich houd aan de gemaakte afspraken en de kwaliteit nakomt. Ik beloof ook alleen datgene wat ik kan nakomen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Huis/Appartement Schoonmaken

Elke particuliere schoonmaakopdracht behandelen ik als een opdracht op maat. Iedere schoonmaakklus is immers weer anders.

Horeca Schoonmaken

In de horeca is een schone omgeving een van de belangrijkste dingen die er is. Hygiëne en horeca gaan namelijk nauw samen.

Bedrijf/Kantoor Schoonmaken

Met een dag of avond schoonmaak, verzorgen Quik dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

Sportcentrum Schoonmaken

Een sportcentrum met een gezonde en hygiënische omgeving zijn. Mijn schoonmaakbedrijf staat in voor het onderhoud van fitness en sportcentra.

Kantine Schoonmaken

Ik ben u graag van dienst. Of het nu gaat om het stofzuigen, het wassen van de ramen of het hygiënisch schoonmaken van uw kantine.

2. Samenvatting

Wat doe ik

Stoomreiniging

Voegen schoonmaken

Kozijnen

Graffiti verwijderen

Toilet Ontkalking

Glasbewassing 

Stofzuigen

Vloeren 

Meubels reinigen

Koelkasten diepvriezen schoonmaken

Magnetron schoonmaken

Oven schoonmaken

Sanitair reinigen 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *